Katesepät

Kattoalan ammattilaiset palveluksessasi

Katesepät on kattopalvelujen pro-osaaja. Meiltä saat kattoremontit ja kaikki katon huoltoon ja korjaukseen liittyvät työt laadukkaasti tehtynä rakennuksen koosta riippumatta. Tarjouksen pyytäminen kannattaa aina eikä maksa mitään. Kerro meille tarpeistasi, niin autamme oikean ratkaisun valinnassa ja suunnittelussa.

Meistä


Meistä Kuva.

Katesepät on kattopalvelujen pro-osaaja. Meiltä saat kattoremontit, kaikki katon huoltoon ja korjaukseen liittyvät työt sekä lämmöneristyspalvelut laadukkaasti tehtynä ”yhden katon alta”, rakennuksen koosta riippumatta. Asiakkainamme ovat niin yksityisasiakkaat, taloyhtiöt kuin julkinen hallintokin.

Olemme vuonna 2019 perustettu Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla toimiva kasvava kattoalan yritys. Vaikeiden yhteiskunnallisten ja taloudellisten aikojen myllertäessä olemme säilyttäneet vuonna 2022 AA luottokelpoisuusluokituksemme. Kuvastakoon tämä osaamistamme, ammattitaitoamme ja halua tehdä luotettavia ja laadukkaita vesikatteita ja korjauksia asiakkaillemme. Kiitoksia luottamuksesta!

Asentajillamme on vankka kokemus kattoremonteista jo vuodesta 1997 alkaen. Olemme laaja-alainen kattoalan yritys, rakennamme ja korjaamme kaikenlaiset katot ammattitaidolla ja ylpeydellä. Meillä on vankka erityisosaaminen mm. konesaumakattojen tekemisestä. Tämä katemateriaali vaatii erikoispeltisepän taidot, sillä se ei kaikilta onnistukaan. Lisätietoja tästäkin löytyy sivustomme Referenssit osiosta. Olemme tehneet paljon kohteita yhteistyössä museovalvonnan kanssa. Kohteet ovat arvokkaita ja vanhoja sekä tarkoin valvottuja ja vaatimukset työn jäljestä ovat siis tarkat.

Teemme myös ammattitaidolla lämmöneristämisen yläpohjaan ja ontelorakenteisiin. Käytössämme on Knauf Supafill lasivilla sekä Ekocell puukuitueriste, tuttavallisesti selluvilla.

Tarjouksen pyytäminen kannattaa aina eikä maksa mitään. Kerro meille tarpeistasi, niin autamme oikean ratkaisun valinnassa ja suunnittelussa.


Tutustu palveluihin

Ota yhteyttä

Pohjois-Pohjanmaa

Hakatie 8, 90440 Kempele
Puh. 010 2072 330
myynti@katesepat.fi

Pirkanmaa

Syylärikatu 5, 37150 Nokia
Puh. 010 2072 331
myynti@katesepat.fi

Uusimaa

Yrittäjäntie 30 C, 01800 Nurmijärvi
Puh. 010 2072 331
myynti@katesepat.fi

Pyydä arvio