Katto­remontti

Uusimme katot ammattitaidolla omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin. Pidämme sovitusta kiinni ja työn jälki on meille kaikki kaikessa.

Normaalia pidempi 12 vuoden tiiveystakuu kattoremonttiin!

Huom! Palvelumme on kotitalous­vähennyskelpoinen ja voit saada jopa 60% hyvitystä. Asiantuntijamme kertoo tästä lisää.

Milloin on aika tehdä kattoremontti?

Katto on yksi kotisi tärkeimmistä rakenteista, joten se tulisi pitää hyvässä kunnossa. Katon tulee olla vesitiivis, turvallinen ja tuulettuvuuden tulisi toimia. Usein ajatellaan, että kattoremontin aika on vasta kun vesi tulee jo sisälle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan katolta voi löytyä piilo-ongelmia. Tästä syystä katolle tulisikin pyytää tarkastus ennen kuin ongelmat esiintyvät.

Kattoremontti on aika tehdä, kun katto on teknisen käyttöikänsä päässä tai ongelmakohtien korjauskustannukset nousevat niin suureksi, että kattoremontti on kannattavampi. Katon tarkastuksessa selvitämme, onko kattojärkevämpää korjata vai uusia.

- Vuotaako katto?
- Eikö katossa ole aluskatetta?
- Onko katto yli 30 vuotta vanha?
- Onko katossa halkeamia?

Uuden katon on tarkoitus palvella vuosikymmeniä

Nykyisten kattojen käyttöiät vaihtelevat noin 30 – 60 vuoden välimaastossa.

Tapauskohtaisesti hyvin tehdyt konesaumatut peltikatot voivat kestää jopa 100 vuotta. Oikein tehtynä katto kestää hyvin teknisen käyttöikänsä päähän, kunhan katon huollot tehdään asianmukaisesti.

Tunnemme erilaiset kattomateriaalit ja kattorakenteet ja koulutamme työntekijöillemme toimivan katon edellytystekijät ja asennusohjeet, jolloin lopputuloksesta tulee oikein asennettu uusi katto, joka palvelee omistajiaan vuosikymmeniä.

Mietityttääkö katon kunto?

Tilaa meiltä maksuton kattotarkastus. Saat kattavan arvion kattosi kunnosta.

Asiakkaiden kokemuksia

Olen hyvilläni, että katto tuli nyt kuntoon! Jossain vaiheessa pitänee arvioida, täytyykö katolleni tehdä vielä maalaus.

Peltikaton korjaus

Aivanhuippulaatua käsityönä ja parasta asiakaspalvelua, mitä olen raksa-aikanasaanut. Aina saatiin hommat järjestymään vaikka tuli yllättäviä mutkia matkalla- niin kuin aina tuppaa käymään. Erityisesti Jukalle iso kiitos.

Veli-Matti, Oulu

Rehellinenmyynti. Palvelu asiallista. Joustavaa. Nopea toimitus. Laaja valikoima.Kilpailukykyinen hinta. Kaikki tuli mitä luvattiin. Ei yhtään moitetta pelkkäähyvää. Suur kiitokset hyvästä palvelusta.

Juha, Tornio

Kaikki tarjouspyynnöstä urakanvalmistumiseen asti sujui loistavasti.

Ammattitaitoinen porukka ja erittäinsiisti työn jälki. Voin suositella.

Jussi, Muhos

Vaikutitte jo alkuvaiheessa todella ammattitaitoisilta ja yhteistyö sujuvalta. Hienoa, että löydettiin teidät!

Kattoremontti

Olen aika vaativa, mutta voin sanoa, että hienoa työtä! Kiitos kun hoiditte homman hienosti!

Vesikourujen uusiminen

Työn jälki näyttää oikein hyvältä ja iso kiitos työmiehille reippaasta työstä ja hyvästä asenteesta, ammattilaisia!

Tiilikaton korjaus

Koko talo tuntuu ryhdistäytyneen, kiitos laadukkaasta duunista!

Kattoremontti

Olen hyvilläni, että katto tuli nyt kuntoon! Jossain vaiheessa pitänee arvioida, täytyykö katolleni tehdä vielä maalaus.

Peltikaton korjaus

Vaikutitte jo alkuvaiheessa todella ammattitaitoisilta ja yhteistyö sujuvalta. Hienoa, että löydettiin teidät!

Kattoremontti

Olen aika vaativa, mutta voin sanoa, että hienoa työtä! Kiitos kun hoiditte homman hienosti!

Vesikourujen uusiminen

Työn jälki näyttää oikein hyvältä ja iso kiitos työmiehille reippaasta työstä ja hyvästä asenteesta, ammattilaisia!

Tiilikaton korjaus

Koko talo tuntuu ryhdistäytyneen, kiitos laadukkaasta duunista!

Kattoremontti

3 Syytä valita Katesepät

Aina taattu
laatu

Laatu on ykkösproriteettimme, meiltä löytyy vain huippuammattilaisia ja käytämme parhaita materiaaleja.

Maanläheinen asiakaspalvelu

Tarjoamme aitoa ja asiakaslähtöistä palvelua, emme pakota myyntiä vaan kuuntelemme toiveitasi, jotta voit olla täysin tyytyväinen valintaasi.

Emme tuputa turhuuksia

Tarjoamme ainoastaan tarvitsemasi palvelut ja ne maksavat juuri sen verran kun sovitaan, yllätyskustannuksista ei tarvitse huolehtia.

Meidän tapamme toteuttaa kattoremontti

Katto tarkastetaan mahdollisimman hyvin, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin. Yläpohjan mahdolliset korjaustarpeet ja yläpohjan eristeet kartoitetaan kattoremontin yhteydessä, koska nämä on helpoin korjata kattoremontin yhteydessä.

Asiakkaan kanssa sovitaan remontissa käytettävät materiaalit, värit ja muut yksityiskohdat. Lisäksi asiantuntijamme tekee työturvallisuussuunnitelman, jotta työntekijöidemme on turvallista toteuttaa työ.

Työmaalle järjestetään asianmukainen putoamissuojaus ja kohteen vaatiessa myös erillinen sääsuoja. Mahdolliset kulkutiet suojataan niin, että asuminen on turvallista remontin aikana.

Työntekijämme on koulutettu työskentelemään korkeissa paikoissa ja kohdekohtaisella työmaa-suunnitelmalla varmistetaan, että kyseisellä työmaalla ei ole turvallisuusriskejä.

Työmaa pyritään pitämään mahdollisimman siistinä koko työn ajan

Vanha kattorakenne puretaan auki. Vaurioituneisiin alusrakenteisiin ja yläpohjaan tehdään tarvittavat korjaukset tai muutokset, jonka jälkeen uusi alusrakenne asennetaan paikalleen. Vastaamme aina pääurakoitsijana kohteen sääsuojauksesta remontin aikana.

Uusi kattomateriaali asennetaan paikoilleen, jonka jälkeen vesikatto on pysyvästi säältä suojassa. Teemme itse kaikki peltilistat mittatilauksena verstaallamme, joita kattoremonttityömaalla tarvitaan.

Peltikatteet ja muut katemateriaalit tilaamme tavarantoimittajilta, jotka ovat tunnettuja ja myöntävät tuotteille hyvät materiaalitakuut.

Lopuksi teemme viimeistelytyöt, sekä sopimuksen mukaan asennamme uudet kattovarusteet ja vesikourut. Kattotöiden valmistuttua puramme putoamissuojaukset, siivoamme kaikki jätteet ja tarkastamme tilaajan kanssa, että työ vastaa sovittua. 

Tietoa kattoremontista

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko kattoremontin tehdä vanhan katon päälle?

Tämä ei ole suositeltava ratkaisu ja tähän on olemassa useita syitä. Ensinnäkin vanha kattomateriaali voi estää yläpohjan hyvän tuuletuksen. Välillä saatetaan myös ajatella, että vanha katto on hyvä lisävarmistus uuden katon alla, mutta samalla pitäisi miettiä, että missä kunnossa pohjana toimiva esimerkiksi 40 vuotta vanha katto on vaikkapa seuraavan 30 vuoden kuluttua?

Pitääkö koko katto uusia, jos siitä puuttuu aluskate?

Pelkän aluskatteen puuttuminen ei ole riittävä syy koko kattoremontille. Kaikista kattotyypeistä voidaan arvioida tietty eliniänodote ja kattoremonttipäätöstä tehdessä tulisi miettiä, minkä hintaisilla korjauksilla saataisiin tietyn verran lisäelinaikaa katolle. Jos katon elinikä on lähestymässä loppuaan tai korjausten hinta nousee liian suureksi, niin silloin kattoremontti on ainut oikea ratkaisu.

Mitkä ovat merkkejä lähestyvästä kattoremontista?

Viimeistään katon elinkaaren lähestyessä loppuaan tulisi kattoremontista alkaa laatia suunnitelmaa. Mikäli useampi seuraavista seikoista täyttyy, niin kattoremontti on todennäköisesti lähellä: Katon vuotaminen, läpiruostuminen, puuttuva aluskate, puutteellinen katon tuuletus, läpivientien tiiveys

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta koostuu useammasta seikasta ja tämä vaihtelee katon laajuudesta, pohjaratkaisusta, monimuotoisuudesta, käytettävästä kattomateriaalista ja lisävarusteista riippuen. Käytännössä vaikuttavia tekijöitä on niin paljon, että laskemme kattoremontin hinnan aina tapauskohtaisesti.

Mietityttääkö katon kunto?

Tilaa meiltä maksuton kattotarkastus. Saat kattavan arvion kattosi kunnosta.