Katon kuntotarkastus

Tarkista kattosi kunto ajoissa

Ammattilaisen tekemä katon kuntotarkastus antaa selkeän kuvan vesikaton kunnosta ja korjaustarpeista.

honkasalontie 29 katesepät (4)

Katon kuntotarkastus kertoo, mitä katollesi kuuluu.

honkasalontie 29 katesepät (9)

Milloin kuntotarkastus kannattaa tehdä?

Katon kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti. Yleisesti kuntotarkastusta suositellaan tehtäväksi vuosittain. Kun ongelmakohtiin puututaan riittävän ajoissa, voidaan katto huoltaa ilman suurempia remontteja ja vältytään vakavimmilta vuoto- ja kosteusvaurioilta.

Pyydä tarjous
pyrästie 3 katesepät (8)

Tilaa ilmainen kuntotarkastus

Meiltä saat ilmaisen kuntotarkastuksen, jossa selvitetään katon kunto ja mahdolliset ongelmakohdat sekä ehdotettavat korjaustoimenpiteet. Kuntotarkastuksen perusteella teemme kirjallisen tarjouksen. Laskutus vasta, kun työ on tehty sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tietoa katon kuntatarkastuksesta

Mitä kuntotarkastuksesta käy ilmi?
Katon kuntotarkastuksen tarkoitus on selvittää katon nykytila ja havaita siitä mahdollisesti löytyvät ongelmakohdat sekä ehdottaa sopivia korjaustoimenpiteitä. Laadukas raportti kiinnittää huomiota aiheellisiin ongelmakohtiin ja tarjoaa hyviä korjausehdotuksia huomioiden katon elinkaaren mukainen käyttöikä ja korjauksista aiheutuvat kustannukset. 
Paljonko katon kuntotarkastus maksaa?

Katon kuntotarkastuksista on olemassa markkinoilla paljon erilaisia ilmaisia ja maksullisia versioita. Teemme pääsääntöisesti omakotitaloille ilmaisia kuntotarkastuksia, joilla selvitetään katon kunto ja mahdolliset ongelmakohdat, sekä ehdotettavat korjaustoimenpiteet.

Mitä eroa on katon kuntotarkastuksella ja PTS-tarkastuksella?

Katon kuntotarkastusraportti on suppeampi ja siinä keskitytään pelkästään potentiaalisiin vuotoriskeihin ja näiden korjausehdotuksiin. PTS-tarkastuksen tarkoitus on selvittää tarkasti kaikki vesikattoihin liittyvien elementtien ongelmakohdat, odotettu käyttöikä sekä korjaustoimenpiteet.

Milloin katon kuntotarkastus voisi olla tarpeellinen?

Suosittelemme katon kuntotarkistusta silloin, kun vesikatolla ei ole suoritettu huoltotoimia useampaan vuoteen, tai viimeisestä tarkistuksesta on kulunut viimeistään viisi vuotta.

Tarvitsetko rahoitusta kotisi kattoremontille?

Kattoremontin toteuttamisen ei tarvitse jäädä rahasta kiinni. Edullinen rahoitus antaa hankinnallesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista. Voit valita sopivan kuukausierän ja toteuttaa kattoremontin ilman odottelua.


Asiakaskokemuksia

Näin asiakkaamme sanovat meistä


Katto- ja peltitöiden erikoisosaaja

Laadun takeena ovat vuosikymmenten kokemus yhdistettynä raudanlujaan ammattitaitoon. Tekemistämme ohjaa vahva intohimo tehdä kuin tekisimme itsellemme. Taitomme ulottuvat laajalle peruskatoista ja pellityksistä erikoiskattoihin

Asentajat

Koulutetut ammattilaiset

Ammattitaitoisilla peltisepillämme on yli 15 vuoden kokemus alalta ja yli tuhat tehtyä kattoremonttia.

Kuntokartoitus

Ilmainen kartoitus

Tutustumme kohteeseen, jotta voimme millainen ratkaisu on kestävin ja kustannustehokkain juuri sinun tarpeisiisi..

Kestävä katto

Luotettava ja kestävä

Kattomateriaaleillamme on jopa 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden tekninen takuu. Haluamme tarjota kilpailukykyisen hinnan yhdistettynä parhaisiin materiaaleihin.

Ota yhteyttä

Pohjois-Pohjanmaa

Hakatie 8, 90440 Kempele

Puh. 010 2072 330

myynti@katesepat.fi

Uusimaa

Yrittäjäntie 30 C, 01800 Nurmijärvi

Puh. 010 2072 331

myynti@katesepat.fi

Pyydä ilmainen arvio