Kattoremontit

Monipuoliset kattoremontit ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella

Uusimme katot ammattitaidolla omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin. Tilaa ilmainen kuntotarkastus!

katesepat taustakuva-2

Katto on kodin tärkein suoja.

pyrästie 3 katesepät (3)-1

Milloin on aika tehdä kattoremontti?

Katto on yksi kotisi tärkeimmistä rakenteista, joten se tulisi pitää hyvässä kunnossa. Katon tulee olla vesitiivis, turvallinen ja tuulettuvuuden tulisi toimia. Usein ajatellaan, että kattoremontin aika on vasta kun vesi tulee jo sisälle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan katolta voi löytyä piilo-ongelmia. Tästä syystä katolle tulisikin pyytää kuntotarkastus ennen kuin ongelmat esiintyvät.

  • Onko katto yli 30 vuotta vanha?
  • Onko katossa halkeamia?
  • Onko sisällä ummehtunut haju?
  • Vuotaako katto?
  • Eikö katossa ole aluskatetta?
Pyydä tarjous
referenssi_51

Ammattilainen hoitaa homman sujuvasti

Kattoremontti kannattaa teettää aina luotettavalla ja kokeneella ammattilaisella. Me pystymme kertomaan, millainen ratkaisu on kestävin ja kustannustehokkain juuri sinun katollesi. Saat kilpailukykyisen hinnan yhdistettynä alan parhaimpiin asennus- ja materiaalitakuuseen.

Kattopalveluihin kuuluvat myös lämmöneristyspalvelut. Käytämme asennuksissamme kotimaista ja laadukasta Ekocell-selluvillaa.

Pyydä tarjous
pyrästie 3 katesepät (8)

Tilaa ilmainen kuntotarkastus

Meiltä saat ilmaisen kuntotarkastuksen, jossa selvitetään katon kunto ja mahdolliset ongelmakohdat sekä ehdotettavat korjaustoimenpiteet. Kuntotarkastuksen perusteella teemme kirjallisen tarjouksen. Laskutus vasta, kun työ on tehty sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tietoa kattoremontista

Voiko kattoremontin tehdä vanhan katon päälle?
Tämä ei ole suositeltava ratkaisu ja tähän on olemassa useita syitä. Ensinnäkin vanha kattomateriaali voi estää yläpohjan hyvän tuuletuksen. Välillä saatetaan myös ajatella, että vanha katto on hyvä lisävarmistus uuden katon alla, mutta samalla pitäisi miettiä, että missä kunnossa pohjana toimiva esimerkiksi 40 vuotta vanha katto on vaikkapa seuraavan 30 vuoden kuluttua?
Pitääkö koko katto uusia, jos siitä puuttuu aluskate?

Pelkän aluskatteen puuttuminen ei ole riittävä syy koko kattoremontille. Kaikista kattotyypeistä voidaan arvioida tietty eliniänodote ja kattoremonttipäätöstä tehdessä tulisi miettiä, minkä hintaisilla korjauksilla saataisiin tietyn verran lisäelinaikaa katolle. Jos katon elinikä on lähestymässä loppuaan tai korjausten hinta nousee liian suureksi, niin silloin kattoremontti on ainut oikea ratkaisu.

Mitkä ovat merkkejä lähestyvästä kattoremontista?

Viimeistään katon elinkaaren lähestyessä loppuaan tulisi kattoremontista alkaa laatia suunnitelmaa. Mikäli useampi seuraavista seikoista täyttyy, niin kattoremontti on todennäköisesti lähellä: Katon vuotaminen, läpiruostuminen, puuttuva aluskate, puutteellinen katon tuuletus, läpivientien tiiveys

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta koostuu useammasta seikasta ja tämä vaihtelee katon laajuudesta, pohjaratkaisusta, monimuotoisuudesta, käytettävästä kattomateriaalista ja lisävarusteista riippuen. Käytännössä vaikuttavia tekijöitä on niin paljon, että laskemme kattoremontin hinnan aina tapauskohtaisesti.

Tarvitsetko rahoitusta kotisi kattoremontille?

Kattoremontin toteuttamisen ei tarvitse jäädä rahasta kiinni. Edullinen rahoitus antaa hankinnallesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista. Voit valita sopivan kuukausierän ja toteuttaa kattoremontin ilman odottelua.


Asiakaskokemuksia

Näin asiakkaamme sanovat meistä


Katto- ja peltitöiden erikoisosaaja

Laadun takeena ovat vuosikymmenten kokemus yhdistettynä raudanlujaan ammattitaitoon. Tekemistämme ohjaa vahva intohimo tehdä kuin tekisimme itsellemme. Taitomme ulottuvat laajalle peruskatoista ja pellityksistä erikoiskattoihin

Asentajat

Koulutetut ammattilaiset

Ammattitaitoisilla peltisepillämme on yli 15 vuoden kokemus alalta ja yli tuhat tehtyä kattoremonttia.

Kuntokartoitus

Ilmainen kartoitus

Tutustumme kohteeseen, jotta voimme millainen ratkaisu on kestävin ja kustannustehokkain juuri sinun tarpeisiisi..

Kestävä katto

Luotettava ja kestävä

Kattomateriaaleillamme on jopa 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden tekninen takuu. Haluamme tarjota kilpailukykyisen hinnan yhdistettynä parhaisiin materiaaleihin.

Ota yhteyttä

Pohjois-Pohjanmaa

Hakatie 8, 90440 Kempele

Puh. 010 2072 330

myynti@katesepat.fi

Uusimaa

Yrittäjäntie 30 C, 01800 Nurmijärvi

Puh. 010 2072 331

myynti@katesepat.fi

Pyydä ilmainen arvio