Katon huolto ja korjaus

Tarvitseeko kattosi pikaista huoltoa tai korjausta?

Teemme vesikaton vuotopaikkaukset, aluskatteen kunnostukset, läpivientien tiivistykset sekä kaikki muut katon korjaus- ja huoltotyöt ripeällä aikataululla sekä asiakkaan tilanteen huomioiden. Katon säännölliset huoltotyöt antavat sinulle lisäaikaa suuremman kattoremontin suunnittelulle.

katon korjaus ja huolto

Katon korjaus voi siirtää tulevaa kattoremonttia jopa vuosilla.

referenssi_51

Katon käyttöikää voi pidentää suorittamalla katon korjaus ja huolto ajoissa

Katon vuotokorjauksella, saumojen tiivistämisellä, väärin tehtyjen piipunpeltien sekä aluskatteen korjaamisella ja muilla täsmäkorjauksilla voidaan turvata kotisi kunto ja jatkaa kadon käyttöikää mahdollisimman pitkälle.

Näin ehdit myös taloudellisesti varautua edessä olevaan täyteen kattoremonttiin, joka on hinnallisesti katon korjaustoimia paljon suurempi. Tilaa kuntoarvio jo tänään!

Pyydä tarjous
referenssi_30

Kausihuolto pitää katon kunnossa ja paljastaa korjaustarpeet

Katon säännöllinen huolto antaa katollesi lisää elinikää. Palveluumme kuuluu vesikourujen puhdistus, aluskatteen ja pellitysten tarkastaminen, lumenpudotus sekä rikkinäisten tiilien uusiminen.

Tarkistamme samalla katon pinnan, sadevesijärjestelmien kunnon ja toiminnan sekä kattosiltojen, tikkaiden ja lumiesteiden kiinnitykset. Jos huomaamme korjaustarpeita, suosittelemme tarvittavia toimenpiteitä.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tietoa katon korjauksesta

Mitkä ovat tyypillisimmät katon vuotokohdat?
Piippujen juuret ja muut läpiviennit sekä jiirit. Vuoto voi löytyä myös esimerkiksi katon harjalta tai reiästä katemateriaalissa.
Voiko katon vuotokohdan paikata tiivistemassalla?

Erilaisten tiivistemassojen ei missään nimessä ole tarkoitus olla pysyvä tiivistysratkaisu katon elinkaarta ajatellen. Käytämme kuitenkin välillä vuotopaikkauksissa tiivistysmassaa ensiapuratkaisuna, jolla ehkäistään lisävahinkojen syntyminen. Vuotokohta tulee kuitenkin korjata ripeästi pysyvällä ratkaisulla niin, että katon odotettu elinkaari pysyy normaalilla tasolla.

Mitä lisäarvoa katon korjauksilla saadaan?

Kattoremontti ei välttämättä ole aina järkevä taloudellinen ratkaisu. Korjaustoimenpiteiden tarkoitus on korjata katossa esiintyneet vuotoriskit ja muut virheet niin, että katon käyttöikää saadaan jatkettua katon elinkaaren odotetulle tasolle.

Paljonko katon korjaus maksaa?

Hinta vaihtelee paljon sen mukaan, miten laajoja ongelmat ovat. Tyypillisimpien ongelmakohtien korjausten hinta sijoittuu satasten ja maksimissaan muutaman tuhannen euron väliin.


Tietoa katon kausihuollosta

Milloin kausihuoltoa tarvitaan?
Kausihuollot tehdään keväisin ja syksyisin, jolloin irtoroskaa on eniten katolla. Huoltokäynnille voi olla tarvetta myös lopputalvesta lumenpudotuksen merkeissä.
Tarkistetaanko huoltokäynnin yhteydessä katon kunto?

Huoltokäynnin tarkoitus on puhdistaa katto joko lumesta tai irtoroskista sesongista riippuen. Käynnin yhteydessä tehdään kuitenkin myös silmämääräinen tarkastus mahdollisista vuotoriskeistä, kattoturvatuotteista ja muista riskitekijöistä.

Mitä katolle käy, jos sitä ei huolla säännöllisesti?

Katon huoltamisen laiminlyönti voi vähentää katon elinkaarta merkittävästi, sillä kerääntyvä irtoroska aiheuttaa ylimääräistä kuormitusta katon pinnoitteelle, voi tukkia sadevesijärjestelmiä ja pahimmillaan olla osasyyllinen katon vuotamiseen.

Voiko katon huollon tehdä itse?

Katon kausihuolto on mahdollista tehdä itse, mutta työ suositellaan aina teetettäväksi ammattilaisella. Käytämme työssä ammattimaista ja turvallista välineistöä, jolla työntekijämme ja katto säilyvät ehjänä. Lisäksi kiinnitämme käynnin yhteydessä huomiota kattojen tyypillisiin vuotoriskeihin, jotka saattaisivat muuten jäädä huomaamatta.

Tarvitsetko rahoitusta kotisi kattoremontille?

Kattoremontin toteuttamisen ei tarvitse jäädä rahasta kiinni. Edullinen rahoitus antaa hankinnallesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista. Voit valita sopivan kuukausierän ja toteuttaa kattoremontin ilman odottelua.


Asiakaskokemuksia

Näin asiakkaamme sanovat meistä


Katto- ja peltitöiden erikoisosaaja

Laadun takeena ovat vuosikymmenten kokemus yhdistettynä raudanlujaan ammattitaitoon. Tekemistämme ohjaa vahva intohimo tehdä kuin tekisimme itsellemme. Taitomme ulottuvat laajalle peruskatoista ja pellityksistä erikoiskattoihin

Asentajat

Koulutetut ammattilaiset

Ammattitaitoisilla peltisepillämme on yli 15 vuoden kokemus alalta ja yli tuhat tehtyä kattoremonttia.

Kuntokartoitus

Ilmainen kartoitus

Tutustumme kohteeseen, jotta voimme millainen ratkaisu on kestävin ja kustannustehokkain juuri sinun tarpeisiisi..

Kestävä katto

Luotettava ja kestävä

Kattomateriaaleillamme on jopa 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden tekninen takuu. Haluamme tarjota kilpailukykyisen hinnan yhdistettynä parhaisiin materiaaleihin.

Ota yhteyttä

Pohjois-Pohjanmaa

Hakatie 8, 90440 Kempele

Puh. 010 2072 330

myynti@katesepat.fi

Uusimaa

Yrittäjäntie 30 C, 01800 Nurmijärvi

Puh. 010 2072 331

myynti@katesepat.fi

Pyydä ilmainen arvio